Nokian Sukututkijat ry:n jäsenille ja sukututkimuksesta kiinnostuneille

Koronavirustilanteesta johtuen yhdistyksen hallitus on päättänyt pitää kevään 2022 aikana vain sääntömääräisen kevätkokouksen ja sen perään jäsenillan. Tällä hetkellä koronavirustilanne vaikuttaa kuitenkin tasaantuneen siinä määrin, että rajoituksia poistetaan ja voimme alkaa suunnitella tulevaa toimintaa syksylle 2022. Toivokaamme, että tämä hyvä kehityssuunta jatkaa kulkuaan!

Toivotamme kaikille sukututkijoille hyvää lopputalvea!

Sukututkimusrikasta vuotta 2022.

Kevätkokous pidetään keskiviikkona 30.3.2022 klo 18.00 Kerholassa sivusalissa (1. krs). Sääntömääräisessä kokouksessa käsitellään yhdityksen vuosi- ja tilikertomus vuodelta 2021. Tervetuloa mukaan kokoukseen ja päättämään yhdessä toiminnastamme! Kevätkokouksen perään pidämme jäsenillan ja jokaisella on tällöin mahdollisuus kertoa omasta sukututkimuksestaan tai esittää mieltään askarruttavia kysymyksiä siitä.

Uusi jäsenkirjeemme 1/2022 on ilmestynyt, sen voi lukea Jäsenkirjeet-lehdeltä.